Het nieuwe praktijkboek Praktische Toets C/C1 ligt voor je klaar!

Stuur jij jouw deelnemers aan de Praktische Toets C/C1 graag optimaal voorbereid naar de praktijkdag? Dan kun je hiervoor vanaf nu bij Smit het theorieboek Praktische Toets C/C1 bestellen!

Theorieboek volgens de nieuwste richtlijnen van het CCV
Het nieuwe theorieboek is volledig ingericht volgens de actuele CCV-toetsmatrijs. De cursist doorloopt stap voor stap de drie fasen van de praktische toets (voorbereiding, onderweg en eindbestemming). Alle onderwerpen zijn uitgewerkt in eenvoudige teksten, ondersteund met duidelijke afbeeldingen.

Ga je liever voor de online versie?
Dat kan! De voorbereiding op de Praktische Toets C/C1 is ook verkrijgbaar als E-learning.

Bestel jouw leermiddelen vandaag nog!
Gun je deelnemers een soepele Praktische Toets C/C1 en bestel het theorieboek Praktische Toets of de E-learning vandaag nog bij Smit Rijschoolservice via onze webshop, e-mail aan info@rijschoolservice.nl of bezoek onze verkoopauto’s op de CBR-locatie bij jou in de buurt.