Service tijdens lockdown

Het nieuws is u vast niet ontgaan. De regering heeft op 15 december 2020 een strenge lockdown ingevoerd die ook de rijschoolbranche flink raakt: rijinstructeurs mogen hun contactberoep tijdelijk niet uitoefenen. Daarnaast neemt het CBR tot 19 januari 2021 geen theorie- en praktijkexamens af.

U kunt op ons blijven rekenen
Wij begrijpen dat deze maatregelen grote impact hebben op uw onderneming en steunen u graag daar waar mogelijk. Onze vertegenwoordigers bezoeken vanwege de omstandigheden tijdelijk geen CBR oproepplaatsen, maar staan telefonisch of per mail voor u klaar.

Kantoor blijft geopend
Ook ons kantoor in Eindhoven blijft tijdens kantooruren geopend. Zo kunt u blijven vertrouwen op de support die u van ons gewend bent. Uiteraard nemen wij de voorzorgsmaatregelen hierbij strikt in acht, voor uw en onze gezondheid. Wij verzoeken u dan ook vriendelijk deze bij een bezoek aan ons kantoor te respecteren.

Tot slot wensen wij u, in een jaar waarin alles anders is dan anders, goede feestdagen en een gezond en voorspoedig 2021!

 

Hoofdkantoor in Eindhoven.
Tel. 040 20 47 556 & E-mail. info@rijschoolservice.nl

Vertegenwoordiger regio West.
Dhr. Peter van de Berg
Tel. 06-53 60 13 23 & E-mail. peter@rijschoolservice.nl

Vertegenwoordiger regio Oost.
Dhr. Bartjan Engelfriet
Tel. 0630283874 & E-mail. bartjan@rijschoolservice.nl