Webwinkel: Autobus (cat. D)

Theorieboek - Verkeer Zware Voertuigen

Kennis Verkeer Zware Voertuigen is al jarenlang een bewezen boek. Het bevat alle informatie die u nodig heeft als u voor uw vrachtauto en autobus examen op wilt gaan. Duidelijk uitgelegd en met goed beeldmateriaal. 

Meer info...

Oefenboek - Verkeer Zware Voertuigen

Het Kennis Verkeer Zware Voertuigen oefenboek is een ideale voorbereiding op het theorie-examen voor de beroepschauffeur.

Meer info...

Theorieboek - Bedrijfswagentechniek

Leerboek voor het onderdeel CCV Techniek. Uitstekend boek voorzien van veel duidelijke foto's en illustraties. Geschikt voor het examen Vakbekwaamheid 1 (cat. C/D)

Meer info...

Oefenboek - Bedrijfswagentechniek

Vragenboek voor het onderdeel CCV Techniek. Uitstekend boek voorzien van veel duidelijke foto's en illustraties. Geschikt voor het examen Vakbekwaamheid 1 (cat. C/D)

Meer info...

Personenvervoer

Administratie Personenvervoer is een boek dat alle informatie bevat (ook oefenmateriaal en casussen) voor het examen Vakbekwaamheid 2+3 (cat. D).

Meer info...

Instructiekaart / Vorderingenkaart cat. C-D-E

De oude vertrouwde instructiekaart voor de instructie van vrachtauto, autobus en aanhangwagen. 

Meer info...

Leskaart / Afsprakenkaart cat. C-D-E

De oude vertrouwde Leskaart voor de instructie van vrachtauto, autobus en aanhanger. Hierop kan de leerling exact zien wanneer hij of zij weer rijles heeft.

Meer info...

Pylon 75 cm

Pylon die ideaal geschikt is voor vrachtauto instructie. Dit formaat pylonnen is vereist voor de praktische toetsen van de Vakbekwaamheid. 

Meer info...

Inloggen

Wachtwoord vergeten