Webwinkel: Vrachtauto (cat. C)

Theorieboek - Verkeer Zware Voertuigen

Kennis Verkeer Zware Voertuigen is al jarenlang een bewezen boek. Het bevat alle informatie die u nodig heeft als u voor uw vrachtauto en autobus examen op wilt gaan. Duidelijk uitgelegd en met goed beeldmateriaal. 

Meer info...

Oefenboek - Verkeer Zware Voertuigen

Het Kennis Verkeer Zware Voertuigen oefenboek is een ideale voorbereiding op het theorie-examen voor de beroepschauffeur.

Meer info...

Theorieboek - Bedrijfswagentechniek

Leerboek voor het onderdeel CCV Techniek. Uitstekend boek voorzien van veel duidelijke foto's en illustraties. Geschikt voor het examen Vakbekwaamheid 1 (cat. C/D)

Meer info...

Oefenboek - Bedrijfswagentechniek

Vragenboek voor het onderdeel CCV Techniek. Uitstekend boek voorzien van veel duidelijke foto's en illustraties. Geschikt voor het examen Vakbekwaamheid 1 (cat. C/D)

Meer info...

Theorieboek - Administratie Goederenvervoer

De inhoud van dit boek is volledig aangepast aan de nieuwe exameneisen voor de vakbekwaamheid en afgestemd op de eisen die gelden binnen het Beroepsgoederenvervoer en ook op de regels die van toepassing zijn op het Eigen Vervoer.�

Meer info...

Oefenboek - Administratie Goederenvervoer

Oefenboek voor het onderdeel Administratie Goederenvervoer inclusief casussen...

Meer info...

Map vervoersdocumenten Goederenvervoer

Alle vervoersdocumenten waar een beroepschauffeur Goederenvervoer mee te maken kan krijgen, verpakt in een mooie showmap met diverse echte en voorbeelddocumenten.

Meer info...

Theorieboek - ADR Gevaarlijke Stoffen

ADR Gevaarlijke Stoffen is een boek dat vereist is voor de opleiding van beroepschauffeurs die in contact komen met het vervoer van bepaalde gevaarlijke stoffen en de herhalingscursus iedere 5 jaar.

Meer info...

Vragenboek - ADR Gevaarlijke Stoffen

Het vragenboek ADR Gevaarlijke Stoffen is een boek dat vereist is voor de opleiding van beroepschauffeurs die in contact komen met het vervoer van bepaalde gevaarlijke stoffen en de herhalingscursus iedere 5 jaar.

Meer info...

Gevarenkaart / Chauffeurskaart ADR los

Gevarenkaart / Chauffeurskaart ADR los

Meer info...

Instructiekaart / Vorderingenkaart cat. C-D-E

De oude vertrouwde instructiekaart voor de instructie van vrachtauto, autobus en aanhangwagen. 

Meer info...

Leskaart / Afsprakenkaart cat. C-D-E

De oude vertrouwde Leskaart voor de instructie van vrachtauto, autobus en aanhanger. Hierop kan de leerling exact zien wanneer hij of zij weer rijles heeft.

Meer info...

Pylon 75 cm

Pylon die ideaal geschikt is voor vrachtauto instructie. Dit formaat pylonnen is vereist voor de praktische toetsen van de Vakbekwaamheid. 

Meer info...

Inloggen

Wachtwoord vergeten