X Wachtwoord vergeten

Webwinkel: Bromfiets (cat. AM)

Theorieboek Veilig Brommen en Snorren

Leerboek voor het theorie-examen bromfiets. Dit leerboek is op een prettige manier geschreven en is voorzien van mooie foto's en illustraties. Dit boek bevat naast alle benodigde theorie, ook nog eens 250 oefenvragen verdeeld over 5 examens.

Meer info...

Examen CD-ROM Bromfiets

De ideale voorbereiding op het theorie-examen AM van het CBR. De vragen in de examens worden op dezelfde manier gepresenteerd als op het CBR examen.

Meer info...

Examen CD-ROM Bromfiets: serie 1/2 (klassikaal)

Klassikale examen CD-ROM voor het gebruik met het TwinTest examen systeem. Deze CD-ROM bevat 2 examens conform de CBR richtlijnen voor het afnemen van examens in een theorielokaal.

Meer info...

Examen CD-ROM Bromfiets: serie 3/4 (klassikaal)

Klassikale examen CD-ROM voor het gebruik met het TwinTest examen systeem. Deze CD-ROM bevat 2 examens conform de CBR richtlijnen voor het afnemen van examens in een theorielokaal

Meer info...

CD-ROM Opleidingsserie Bromfiets (klassikaal)

Vernieuwde opleidingsserie bromfiets. Uitgebreide serie, ondersteund met schitterende 3D animaties en duidelijke foto's. Deze serie loopt parallel aan ons theorieboek Veilig Brommen en Snorren en is daardoor een ideale aanvulling voor uw theorielokaal!

Meer info...

Helm muts

Helm muts voor een hygiënische manier van helmgebruik. Ideaal wanneer leerlingen een helm delen. Beschermt tegen de kou zonder de hitte vast te houden. Lichtgewicht en zacht voor de huid.

Meer info...

Blauw L-bord voor motorfiets of brom/snorfiets

Aluminium bordje met twee gaten voor bevestiging aan de lesmotor/brom/snorfiets...

Meer info...