Webwinkel: 3D Theorie

3D Theorie

Online leren maakt studeren nu eenmaal een stuk leuker!

Auto

Optimaal aangepast aan theorie-examen CBR
De theorie bestaat uit honderden 3D animaties, waarbij een stem de uitleg geeft. Zo wordt visueel weergegeven wat de wetsteksten inhouden. Je ziet duidelijk wat er in het verkeer speelt en waar je op moet letten. Bovendien kun je de teksten die je bij het filmpje hoort, nog een keer op je gemak doorlezen. We presenteren de vragen in de proefexamens net zo als in de nieuwste CBR-examens, zodat de voorbereiding op het theorie-examen zo effectief mogelijk is.

De oefenexamens bestaan - net als het echte theorie-examen - uit vijfentwintig vragen gevaarherkenning (waarvan je er dertien goed moet hebben) en dertig wet- en regelkennisvragen, aangevuld met tien inzichtvragen. Van die laatste veertig moet je er vijfendertig goed hebben. De gemaakte examens zijn na te kijken, inclusief het gegeven antwoord en de motivatie op de vraag. Je kunt dus precies zien wat je fout hebt gedaan, en waarom dat fout is. Een betere manier om voor je theorie-examen te oefenen is er niet!

Autorijden in de praktijk
Als je met je praktijklessen aan de slag bent, leer je veel meer dan alleen het bedienen van de auto. De module praktijkbegeleiding ondersteunt dat: je krijgt stap voor stap de belangrijke aspecten van het autorijden nogmaals uitgelegd aan de hand van 3D animaties. Bovendien krijg je alle bijzondere verrichtingen zoals je die op je tussentijdse toets of tijdens je rijexamen moet uitvoeren, stap voor stap te zien, compleet met uitleg.

Motor

De theorie bestaat uit geschreven tekst, 3D animaties- en afbeeldingen. Het onderdeel Theorie behandelt een 11-tal hoofdstukken, ieder met uitgebreide theorie uitleg van a tot z betreffende rijvaardigheid. Verder zijn een 8-tal oefenexamens van ieder 50 vragen beschikbaar. De examens zijn, net als bij het CBR, ingesproken. De gemaakte examens zijn na te kijken, inclusief het gegeven antwoord en de motivatie op de vraag. Je kunt dus precies zien wat je fout hebt gedaan, en waarom dat fout is. Een betere manier om voor je theorie-examen te oefenen is er niet!

Bromfiets

De theorie bestaat uit geschreven tekst, 3D animaties- en afbeeldingen. Het onderdeel Theorie behandelt een 7-tal hoofdstukken, ieder met uitgebreide theorie uitleg van a tot z betreffende rijvaardigheid. Verder zijn ervoor de Theorie Online Opleiding A een 5-tal oefenexamens van ieder 50 vragen beschikbaar. De examens zijn, net als bij het CBR, ingesproken. De examens zijn, net als bij het CBR, ingesproken. De gemaakte examens zijn na te kijken, inclusief het gegeven antwoord en de motivatie op de vraag. Je kunt dus precies zien wat je fout hebt gedaan, en waarom dat fout is. Een betere manier om voor je theorie-examen te oefenen is er niet!

CCV: vrachtauto / bus /adr gevaarlijke stoffen

Om Vrachtautochauffeur te worden zijn de volgende theoriecursussen beschikbaar:

  • Pakket C1: Lichte vrachtauto
  • Pakket RV1: Verkeer & Techniek
  • Pakket V2C : Administratie Goederenvervoer
  • Pakket V3C: Casussen
  • Pakket ADR: Vervoer Gevaarlijke Stoffen

Om Buschauffeur worden zijn de volgende theoriecursussen beschikbaar:

  • RV1 Verkeer & Techniek
  • V2D Administratie Personenvervoer
  • V3D Casussen

 

Leveringsinformatie

Dit product is niet via de webshop te bestellen. Gelieve even contact met ons op te nemen.

Inloggen

Wachtwoord vergeten