X Wachtwoord vergeten

Veelgestelde vragen

Hier vind je de meest gestelde vragen met betrekking tot onze website.
 1. Hoe kom ik aan een activatiecode van een klassikale examen CD-ROM?
 2. Zodra je een les of examen voor het eerst probeert te starten, komt de software met een melding dat deze serie nog niet is geactiveerd. De opgegeven computersleutel in dit scherm mail of bel je door naar Smit/Rijschoolservice en wij zorgen ervoor dat je binnen 24 uur (op werkdagen) de activatiecodes in huis hebt.
 3. Mijn computer is gecrasht. Wat moet ik nu doen m.b.t. nieuwe activatiecodes?
 4. Een crash is altijd vervelend en komt altijd ongelegen. Als je in staat bent je oude computer te herstellen kun je de eerder opgegeven activatiecodes simpelweg opnieuw invoeren. Indien je een nieuwe computer hebt aangeschaft, dien je ons uw nieuwe computersleutel door te geven, waarna wij wederom nieuwe activatiecodes verschaffen.
 5. Kan ik hier ook boeken kopen?
 6. Uiteraard kun je hier boeken kopen. Maar ook allerlei andere verkeersleermiddelen zoals spiegels en pionnen. Kijk in onze webwinkel voor ons uitgebreide assortiment.
 7. Ik heb een fout in de stof gezien!
 8. Dit is natuurlijk niet de bedoeling! Help ons onze materialen te verbeteren door de fout door te geven via het contactformulier. Alvast bedankt namens alle medewerkers van Smit/Rijschoolservice.
 9. Waar kan ik de meest recente wijzigingen vinden die betrekking hebben op mijn lesmateriaal?
 10. Wij hebben een aparte pagina gemaakt waarop je alle laatste wijzigingen kunt vinden. Deze wijzigingen blijven twee uitgaven online staan. Boeken ouder dan de laatste 2 uitgaven worden niet ondersteund!

  Klik hier om naar de aanvullingen te gaan.
 11. Hoe kom ik aan een democode voor 3DTheorie?
 12. Als je de werking van 3DTheorie wil ervaren, kun je het beste hier een demo aanvragen. Als dit je bevalt, kun je bij ons gratis een standaard versie van 3DTheorie aanvragen voor het gebruik op je website.

  Er bestaat ook de mogelijkheid om de 3DTheorie pagina's in de huisstijl van jouw rijschool vorm te geven. Neem via het contactformulier contact op met ons voor een vervolgafspraak.
 13. Kan ik als rij-instructeur in opleiding toch producten bestellen zonder KvK of BTW nummer?
 14. Dat kan onder bepaalde voorwaarden. Neem hiervoor even contact met ons op en informeer naar de voorwaarden.
 15. Ik kan geen prijzen zien bij de producten op jullie website...
 16. Je dient ingelogd te zijn om onze prijzen te kunnen bekijken. Heb je nog geen inlog account? Klik dan hier. om een account aan te maken. Om een account aan te maken dien je in het bezit te zijn van een KvK- en BTW nummer.
 17. Kan ik als consument ook producten bij jullie kopen?
 18. Nee. Wij leveren alleen aan bedrijven zoals rijscholen, boekhandels, transportopleiders en scholen. Als consument kun je onze producten via die kanalen bestellen. Ook zijn er op internet diverse websites te vinden die onze producten aanbieden.