X Wachtwoord vergeten

Visuele mogelijkheden NIEUW theorie examen

Omdat we vanuit de branche veel vragen over het uiterlijk van het nieuwe afnamesysteem krijgen, hebben wij onlangs een 3D-demo gelanceerd zodat je een idee krijgt van de visuele mogelijkheden met het nieuwe ITEC-afnamesysteem. We geven dus een indicatie van hoe het theorie-examen er uit kan gaan zien.


Nieuw ten opzichte van het huidige examen is dat het mogelijk is om in het menu onder in beeld door de vragen heen te bladeren. Bij het beantwoorden van de vragen kan dus het eigen tempo worden bepaald. Daarnaast is in de demo gebruik gemaakt van computer-animaties in plaats van foto’s. Tien verschillende verkeerssituaties zijn uitgewerkt.

Theorie

Er kan nog van alles veranderen, maar hiermee lichten we een tipje van de sluier met mogelijkheden op. We hebben ons gebaseerd op de meest actuele eisen die het CBR aan het nieuwe afnamesysteem heeft gesteld.

Smit Rijschoolservice gaat vanaf de implementatie van ITEC via 3dtheorie.nl theorie-examens met een soortgelijke opmaak aanbieden. Leerlingen kunnen via die weg online individueel theorie-examens oefenen. Daarnaast zijn er twee systemen in de maak die gebruikt kunnen worden voor het geven van klassikale theorielessen.

Terug