Smit heeft eigen erkende Rijopleiding In Stappen: RIJLES!

Smit Rijschoolservice is sinds kort trotse aanbieder van RIJLES, een door het CBR erkende Rijopleiding In Stappen voor het rijbewijs B. RIJLES volgt de succesmethode waarbij de leerling zich script voor script ontwikkelt tot veilige en verantwoorde bestuurder.

De afgelopen maanden is er in de studio van Smit Rijschoolservice hard gewerkt aan een eigen Rijopleiding In Stappen. Dit heeft geresulteerd in een erkende opleiding RIJLES. Projectmanager Alex Brown vertelt wat RIJLES zo bijzonder maakt: “Met RIJLES steken we de bekende scripts in een nieuw jasje. Korte teksten, fotorealistische beelden en animaties zorgen ervoor dat de scripts voor de leerling nog makkelijker worden om op te nemen. En dat draagt weer bij aan de effectiviteit van de opleiding.”

HOGER SLAGINGSPERCENTAGE MET RIS

De Rijopleiding In Stappen is een bewezen effectieve praktijkmethode. Hierbij wordt de leerling met behulp van korte scripts opgeleid in het besturen van de auto en een veilige deelname aan het verkeer. En dat werkt. Zo ligt het slagingspercentage bij deze kandidaten op 62%, dit is bijna 12% meer dan bij traditioneel opgeleide leerlingen.

INCLUSIEF E-LEARNING

RIJLES wordt niet alleen geleverd als boek, maar komt inclusief e-learning! Hiermee is RIJLES vanaf ieder device te volgen. Bijkomend voordeel is dat de online versie in meer dan 24 talen beschikbaar is. Dit maakt RIJLES ook toegankelijk voor anderstalige aanstaande bestuurders.