Herken het gevaar: de gloednieuwe gevarentrainer van Smit

Iedere beginnende automobilist wil het zo snel mogelijk kunnen: mogelijke gevaren in het verkeer op tijd herkennen. Het ontwikkelen van dit verkeersinzicht gebeurt vooral tijdens de praktijklessen. Maar onderweg doet niet iedere situatie zich altijd voor. Daarom komen we bij Smit Rijschoolservice met een gloednieuwe, interactieve praktijkondersteuning in de vorm van Herken het gevaar. In tien fotorealistische animatievideo’s traint de leerling actief de kunst van het op tijd herkennen van gevaren. Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier de demo!

Effectief het verkeersinzicht trainen

In Herken het gevaar oefent de leerling met het op tijd herkennen van mogelijk gevaarlijke situaties. De realistische animaties spelen zich steeds in een andere setting af. Hierbij krijgt de leerling onder andere te maken met gevaarlijke inhaalmanoeuvres, bumperklevers, plots overstekende kinderen en onoverzichtelijke bochten. Het is aan de leerling om het mogelijke gevaar op te sporen en aan te wijzen via een hotspot. Hoe sneller dit lukt, hoe hoger de score. De oefensituaties zijn gebaseerd op de dagelijkse praktijk en vormen daarmee een waardevolle aanvulling op de praktijklessen.

Herken het gevaar nu gratis bij Edudrive

Wil jij je leerlingen kennis laten maken met Herken het gevaar? Deze unieke oefenmodule is vanaf nu gratis verkrijgbaar bij de Edudrive Theoriebox en Edudrive Online PLUS.