EDUDRIVE ACADEMY

Maakt van lesgeven een makkie!

Edudrive Academy: het nieuwe lesgeven

Edudrive Academy helpt je jouw leerlingen klaarstomen voor het CBR theorie-examen. Je vindt er de volledige basisopleiding verkeerstheorie, opgedeeld in overzichtelijke hoofdstukken. Ieder onderwerp wordt uitgelegd in begrijpelijke taal, ondersteund door realistische beelden en animaties. Verder biedt Edudrive vooral veel ruimte om te oefenen. Waar je lesgeeft is aan jou. Verzorg jij je theorielessen liever in een lokaal, volledig online of als een combinatie van beide? Met Edudrive Academy behandel je lesstof face to face of stream je lessen online. Hierbij werk jij met een uitgebreid docentenscherm, je leerlingen zien een persoonlijk leerlingenscherm. Ervaar het gemak van Edudrive Academy en geef je slagingspercentage een boost. Goed voor je leerlingen en goed voor jou!

In de klas of online

Lesgeven op locatie of vanuit je luie stoel: het kan allebei met Edudrive Academy. Leerlingen kijken en oefenen op afstand mee en kunnen interactief vragen stellen. Met Edudrive Academy richt jij jouw ideale manier van lesgeven in én weet je zeker dat jouw lessen online altijd door kunnen gaan.

Gemixte groepen, geen probleem

Iedere Edudrive-opleiding is verdeeld in dezelfde hoofdstukken. Zo kan je jouw lessen parallel laten lopen aan de stof in het boek of de e-learning. De vaste indeling van Edudrive maakt het bovendien mogelijk om tegelijkertijd les te geven aan leerlingen voor het rijbewijs AM, A, B en C. Dat werkt wel zo efficiënt.

Meer dan 15 talen

Leren hoe de verkeersregels werken, is niet altijd eenvoudig. Vooral niet wanneer het Nederlands je tweede taal is. Geef jij les aan cursisten die liever leren in een andere taal? Dan biedt Edudrive uitkomst. Edudrive is namelijk in meer dan 15 talen beschikbaar. Met een druk op de knop, verschijnt de theorie in de taal van je voorkeur.

Lesgeven op jouw manier

Als docent heb je toegang tot je persoonlijke lesomgeving. Behandel je onderwerpen graag op jouw eigen wijze? In Edudrive Academy pas je de volgorde van de inhoud eenvoudig aan. Zo maak je van Edudrive Academy helemaal jouw opleiding.

Toetsen zonder gedoe

Even een oefentoets afnemen? Met Edudrive Academy kan een leerling op ieder moment een toets afleggen op zijn of haar eigen telefoon, laptop of tablet. Gewoon de QR-code scannen en klaar. Dit maakt oefenen nog makkelijker.

Inzicht op ieder moment

Iedereen weet: van fouten maken leer je het meest. Daarom maakt Edudrive Academy ieder gemaakt oefenexamen inzichtelijk voor jou en voor je leerling. Zo zie je precies waar de leerling nog extra uitleg kan gebruiken om straks glansrijk te slagen!

Interesse?

Edudrive is een product van Smit Rijschoolservice. Heb jij interesse in Edudrive Academy? Neem dan contact met ons op via info@rijschoolservice.nl of bel tijdens kantooruren onze klantenservice op het nummer: 040 – 20 47 556.

Wij helpen je graag verder!